Sastāvdaļas
- lavašs
- 400 g svaigu izlobītu garneļu
- 200 g siera
- 4 tomāti
- 1 paprika
- 5 ēdamkarotes kečupa
- bazilika lapiņas
- sāls
Pagatavošana
- Lavašu liek uz cepešpannas un pārziež ar kečupu.
- Sieru sagriež šķēlēs, papriku strēmelītēs, tomātus ripiņās.
- Uz lavaša uzliek siera šķēles. Virsū kārto paprikas strēmelītēs, tomātu ripiņas un garneles. Pārkaisa ar sāli pēc garšas.
- Liek karstā cepeškrāsnī un cep kamēr gatavs.
- Pasniedzot pārkaisa ar bazilika lapiņām.
Garneļu pica ir ļoti populārs picas veids Itālijas piekrastes reģionos, īpaši Sardīnijā un Sicīlijā.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!