Sastāvdaļas
- 2 citroni
- 600 g trekna biezpiena
- 120 g pūdercukura
- 60 g sviesta (atdzesēta)
- 250 g smilšu cepumu
- granātābola sēklas (dekorēšanai)
Pagatavošana
- Cepumus sasmalcina virtuves kombainā, bet sviestu sarīvē uz rupjās rīves. Abas masas sajauc viendabīgā konsistencē.
- Iegūto masu ieklāj sevis izvēlētās kūkas formā plānā kārtiņā.
- No abiem citroniem norīvē miziņas un vienu no tiem izspiež sulā.
- Biezpienu sajauc ar cukuru un citrona sulu. Saputo ar elektrisko putotāju viendabīgā masā.
- Pārklāj masu pār cepumu kārtu un dekorē ar granātābolu sēklām.
- Ievieto kūku ledusskapī uz 30 - 50 minūtēm.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!