Neceptā biezpiena kūka ar smilšu cepumiem

Neceptā biezpiena kūka ar smilšu cepumiem Foto: Neceptā biezpiena kūka ar smilšu cepumiem

Sastāvdaļas

  • 2 citroni
  • 600 g trekna biezpiena
  • 120 g pūdercukura
  • 60 g sviesta (atdzesēta)
  • 250 g smilšu cepumu
  • granātābola sēklas (dekorēšanai)

Pagatavošana

  1. Cepumus sasmalcina virtuves kombainā, bet sviestu sarīvē uz rupjās rīves. Abas masas sajauc viendabīgā konsistencē.
  2. Iegūto masu ieklāj sevis izvēlētās kūkas formā plānā kārtiņā.
  3. No abiem citroniem norīvē miziņas un vienu no tiem izspiež sulā.
  4. Biezpienu sajauc ar cukuru un citrona sulu. Saputo ar elektrisko putotāju viendabīgā masā.
  5. Pārklāj masu pār cepumu kārtu un dekorē ar granātābolu sēklām.
  6. Ievieto kūku ledusskapī uz 30 - 50 minūtēm.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes