Sastāvdaļas
- 500 g makaronu
- 370 g savā sulā konservēta tunča
- 100 g konservētu olīvu ar anšovu pildījumu
- 1 kārba savā sulā konservētu sagrieztu tomātu
- 2 sīpoli
- 2 ķiploka daiviņas
- 3 ēdamkarotes olīveļļas
- malti melnie pipari
- sāls
Pagatavošana
- Nomizotus sīpolus un ķiplokus smalki sakapā.
- Lielā pannā sakarsē eļļu un apsautē sīpolus un ķiplokus caurspīdīgus.
- Pievieno tomātus ar visu šķidrumu, sāli, maltus melnos piparus un uz lēnas uguns karsē aptuveni 10 minūtes.
- Lielā katlā uzvāra sālsūdeni, ieliek makaronus un izvāra.
- Notecina olīvas un 2 ēdamkarotes šķidruma pievieno tomātu mērcei.
- Makaronos nokāš un iemaisa mērcē.
- Tunci notecina, sadala mazos gabaliņos un iecilā makaronos.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!