Sastāvdaļas
- 2 plāni apaļie lavaši
- 150 g rīvēta cietā sierā
- 100 g desas
- 2 sīpoli
- 1 tomāts
- 4 ēdamkarotes majonēzes
- 1 - 2 ēdamkarotes sakapātu loku
Pagatavošana
- Desu sagriež plānās ripiņās un pēc tam pārgriež uz pusēm vai četrās daļās.
- Nomizoti sīpolu pārgriež uz pusēm un sagriež plānās šķēlītēs.
- Tomātu pārgriež uz pusēm un sagriež šķēlītēs.
- Vienu lavašu ieklāj picas veidnē vai pannā un apziež ar 2 ēdamkarotēm majonēzes.
- Uz lavaša kārto sīpolu un desas šķēlītes, pēc tam tomātus. Pārkaisa ar lokiem.
- Vienmērīgi pārber rīvēto sieru.
- Uzklāj virsū otru lavašu un apziež ar atlikušo majonēzi.
- Liek 180°C karstā cepeškrāsnī un cep 10-15 minūtes.
Veikalā nopērkamas lavaša plāksnes ir labs risinājums, kad nav daudz laika, lai stāvētu pie plīts.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!