Ķiploku bagete

Ķiploku bagete Foto: Ķiploku bagete

Sastāvdaļas

  • 1 svaiga bagete
  • 125 g sviesta
  • 1 ķiploku galviņa
  • pētersīļu saišķītis

Pagatavošana

  1. Sviestu sagriež un noliek, lai pakūst istabas temperatūrā. ķiplokus notīra.
  2. Pētersīļus nomazgā un sasmalcina ar blenderi.
  3. Pētersīļiem pievieno sviestu un ķiplokus - vēlreiz sakuļ ar blenderi.
  4. Bagetē veic iegriezumus ar nazi, iegriezumos iepilda sviesta un pētersīļu maisījumu.
  5. Krāsni uzkarsē līdz 200 grādu temperatūrai.
  6. Pildīto bageti liek ieeļļotā veidnē un cep 10-15 minūtes, kamēr parādās zeltīta garoziņa.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes