Gavēņa laika pica ar tomātiem

Gavēņa laika pica ar tomātiem Foto: Gavēņa laika pica ar tomātiem

Sastāvdaļas

  • 400 g miltu
  • 40 ml augu eļļas 
  • 1/2 tējkarotes sāls 
  • 20 g svaiga rauga
  • 240 ml silta ūdens 
Piedevas uz picas:
  • 300 g konservētu tomātu
  • 1 sīpols 
  • 2 ķiploka daiviņas

Pagatavošana

  1. No mīklas sastāvdaļām samīca mīkstu mīklu, tā, lai tā nelīp pie rokām.
  2. Mīklai uzklāj drānu, noliek siltā vietā, lai uzrūgst.
  3. Gatavo piedevas - sīpolu un ķiploku sīki sakapā, apcep augu eļļā.
  4. Konservētajiem tomātiem nolej sulu, sasmalcina, pievieno ķiplokiem un sīpoliem, sautē 3-5 minūtes.
  5. Uzrūgušo mīklu samīca, izrullē apli, uzklāj piedevas.
  6. Picu liek veidnē, kas ietaukota ar augu eļļu, cep 200°C temperatūrā, 15 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes