Sastāvdaļas
- 2 kartupeļi
- 1 burkāns
- 3 tomāti
- 1 avokado
- 1 sīpols
- 1 ķiploka daiviņa
- 100 g izlobītu garneļu
- 1 l ūdens
- 100 ml saldā krējuma
- olīveļļa
- garšvielas pēc izvēles
Pagatavošana
- Kartupeļus nomizo, burkānu notīra un sagriež palielos gabalos. Sīpolu un ķiploku sasmalcina.
- Visu liek katlā un apcep olīveļļā.
- Pēc tam pielej ūdeni un vēra uz lēnas uguns, līdz dārzeņi gatavi.
- Tomātus smalki sagriež un izberž caur sietu.
- Avokado izņem kauliņu, nomizo un sagriež kubiņos.
- Garneles apcep olīveļļā.
- Dārzeņiem pievieno saldo krējumu, tomātus, avokado, sāli un garšvielas. Visu sablendē.
- Pasniedzot šķīvī ieliek ceptās garneles.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!