Sastāvdaļas
- 1 vidēja lieluma zaļā paprika
- 1 vidēja lieluma sarkanā paprika
- 1 vidēja lieluma dzeltenā paprika?
- 18 - 20 melnās olīvas
- 4 ēdamkarotes ciedru riekstu
- 2 ēdamkarotes kaperu
- 10 saplucinātas svaiga bazilika lapiņas
- 6 ēdamkarotes olīveļļas
- 4 ēdamkarotes rīvmaizes
- sāls pēc garšas
Pagatavošana
- Krāsni uzkarsē līdz 180 Ietauko veidni.
- Papriku gareniski sagriez 4 daļās, atdala kātus un izņem sēklas.
- Mīkstumu noskalo un nosusina.
- Sagriež 1 cm biezās šķēles, liek lielā bļodā.
- Pievieno 4 daļās sagrieztas olīvas, ciedru riekstus, kaperus un baziliku.
- Pievieno 8 ēdamkarotes eļļas, pārkaisa ar sāli, samaisa.
- Paprikas maisījumu liek veidnē un mazliet piespiež.
- Pārkaisa ar rīvmaizi, cep 30 - 35 minūtes, kamēr paprika ir mīksta. Pasniedz siltu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!