Cepta paprika

Cepta paprika Foto: Cepta paprika

Sastāvdaļas

  • 1 vidēja lieluma zaļā paprika
  • 1 vidēja lieluma sarkanā paprika
  • 1 vidēja lieluma dzeltenā paprika?
  • 18 - 20 melnās olīvas
  • 4 ēdamkarotes ciedru riekstu
  • 2 ēdamkarotes kaperu
  • 10 saplucinātas svaiga bazilika lapiņas
  • 6 ēdamkarotes olīveļļas
  • 4 ēdamkarotes rīvmaizes
  • sāls pēc garšas

Pagatavošana

  1. Krāsni uzkarsē līdz 180 Ietauko veidni.
  2. Papriku gareniski sagriez 4 daļās, atdala kātus un izņem sēklas.
  3. Mīkstumu noskalo un nosusina.
  4. Sagriež 1 cm biezās šķēles, liek lielā bļodā.
  5. Pievieno 4 daļās sagrieztas olīvas, ciedru riekstus, kaperus un baziliku.
  6. Pievieno 8 ēdamkarotes eļļas, pārkaisa ar sāli, samaisa.
  7. Paprikas maisījumu liek veidnē un mazliet piespiež.
  8. Pārkaisa ar rīvmaizi, cep 30 - 35 minūtes, kamēr paprika ir mīksta. Pasniedz siltu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes