Sastāvdaļas
- 1 olas baltums
- 150 g smalkā cukura
- 1 tējkarote etiķa
- 2 ēdamkarotes verdoša ūdens
Pagatavošana
- Cepeškrāsni sakarsē līdz 100°C temperatūrai.
- Lielā bļodā iesit olas baltumu un pārkaisa ar cukuru.
- Pievieno etiķi, pēc tam verdošu ūdeni.
- Ar putojamo slotiņu stingri saputo.
- Mīklu ar karoti liek uz ietaukotas plāts (vai ar kulinārijas šprici) un cep 50 - 60 minūtes, līdz cepumi kļūst trausli un sausi.
- Izslēdz krāsni un atstāj cepumus dzesēties.
Šos cepumus var pildīt ar krēmu un pasniegt, salipinātus kopā.
Pirmziemnieks - skolēns, kas pirmo gadu apmeklē skolu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!