Baltā sangrija ar vīnogām un meloni

Baltā sangrija ar vīnogām un meloni Foto: Baltā sangrija ar vīnogām un meloni

Sastāvdaļas

  • 600 g gaišo vīnogu
  • 1 neliela medus melone
  • 1 citrons
  • 4 piparmētras zariņi
  • 1 l sausa baltvīna 
  • 500 ml minerālūdens

Pagatavošana

  1. Vīnogas noskalo, attīra - pusi vīnogu liek maisiņā un sasaldē.
  2. Meloni pārgriež, izņem sēklas, ar saldējuma karotes palīdzību, no mīkstuma izveido bumbiņas.
  3. Melones mīkstuma bumbiņas liek stikla krūkā, kopā ar vīnogām.
  4. Citronam uzlej verdošu ūdeni, patur, tad sagriež šķēlītēs.
  5. Piparmētras noskalo un nosusina.
  6. Citrona šķēlītes un piparmētru liek krūkā, pielej pusi baltvīna, liek ledusskapī uz 30 minūtēm.
  7. Nobeigumā pielej atlikušo baltvīnu, minerālūdeni.
  8. Sasaldētās vīnogas liek glāzēs un lej tajās sangriju.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes