Sastāvdaļas
- 1/2 kilograms kartupeļu biezeņa
- 1 ola
- 2 ēdamkarotes kartupeļu cietes
- 1 tējkarote karija pulvera
- sāls pēc garšas
- dilles
- eļļa cepšanai
Pildījumam:
- 2 vārītas olas
- 1 tējkarote skāba krējuma
- 1/2 tējkarote sinepju
- sīpolloki
- dilles
- malti melnie pipari
- sāls
Pagatavošana
- Pildījumam smalki sagriežam zaļumus.
- Pievieno sasmalcinātu olu un pārējās sastāvdaļas.
- Kārtīgi samaisa viendabīgā masā.
- Kartupeļu biezenim pievieno olu, cieti, dilles un garšvielas.
- Veido plācenīšus kuros ieliek karoti pildījuma.
- Cepam sakarsētā eļļa no abām pusēm zeltaini brūnus.
- Pasniedzam ar majonēzi, skābu krējumu, tomātu mērci vai kādu citu no jūsu mīļākajām mērcēm.
Recepti piedāvā un iesaka: Iveta Rutkovska
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!