Zviedru šokolādes kūka

Zviedru šokolādes kūka Foto: Zviedru šokolādes kūka

Sastāvdaļas

  • 135 g saldkrējuma sviesta
  • 1/2 glāze kakao pulvera
  • 2 glāzes cukura
  • 1 glāze miltu
  • 3 olas

Pagatavošana

  1. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 175°C temperatūrai un pārklāj kūkas formu ar viegli ietaukotu cepamo papīru.
  2. Nelielā katliņā izkausē sviestu un pakāpeniski pievieno pārējās sastāvdaļas.
  3. Visu samaisa viendabīgā masā un mīklu ieklāj iepriekš sagatavotajā kūkas formā.
  4. Liek cepties 30 - 45 minūtes. Gatavo kūku atdzesē un izņem no formas.
  5. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar pūdercukuru.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes