Zuša zupa

Zuša zupa Foto: Zuša zupa

Sastāvdaļas

  • 500 g svaiga zuša
  • 500 g zupas kaulu
  • 125 g žāvētas gaļas
  • 2 saišķīši zaļumu
  • 80 g žāvētu melno plūmju
  • 1/2 glāzes svaigu zaļu zirnīšu
  • sāls
  • pipari
  • 1/2 tējkarotes cukura
  • 1 glāze sīki sakapātu diļļu

Pagatavošana

  1. Kaulus un žāvēto gaļu pārlej ar 1,5 l ūdens un liek vārīties.
  2. Gatavo buljonu izkāš caur sietu.
  3. Sagatavo zaļumus, pievieno tos buljonam, pēc tam buljona ieliek zaļos zirnīšus un izmērcētas melnās plūmes.
  4. Pēc 10 minūtēm, zupā ieliek zuša gabalus.
  5. Zupai pieber sāli, piparus un cukuru.
  6. Virsū uzkaisa dilles.
  7. Tikko zupa ir gatava, to uzreiz pasniedz.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes