Žuljēns lielajos gliemežvākos

Žuljēns lielajos gliemežvākos Foto: Žuljēns lielajos gliemežvākos

Sastāvdaļas

  • 1 vistas krūtiņa
  • 400 g šampinjonu
  • 1 liels sīpols
  • 100 g cieta siera
  • 3 ēdamkarotes skābā krējuma

Pagatavošana

  1. Gatavo pildījumu - gaļu sagriež plānos salmiņos, tāpat sagriež sīpolu un sēnes.
  2. Sīpolus sutina augu eļļā, kamēr tie kļūst caurspīdīgi, pievieno gaļu, pēc 4-5 minūtēm sēnes.
  3. Pieber sāli, piparus, cep, kamēr iztvaiko šķidrums no sēnēm, pievieno skābo krējumu, sautē 5 minūtes.
  4. Lielos gliemežvākus izvāra, notecina sietā, atdzesē tā, lai var paņemt rokās.
  5. Ar karoti ņem pildījumu un pilda gliemežvākus, pārkaisa ar rīvētu sieru.
  6. Pildītus gliemežvākus liek krāsnī, lai izveidojas garoziņa.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes