Sastāvdaļas
- 1 vistas krūtiņa
- 400 g šampinjonu
- 1 liels sīpols
- 100 g cieta siera
- 3 ēdamkarotes skābā krējuma
Pagatavošana
- Gatavo pildījumu - gaļu sagriež plānos salmiņos, tāpat sagriež sīpolu un sēnes.
- Sīpolus sutina augu eļļā, kamēr tie kļūst caurspīdīgi, pievieno gaļu, pēc 4-5 minūtēm sēnes.
- Pieber sāli, piparus, cep, kamēr iztvaiko šķidrums no sēnēm, pievieno skābo krējumu, sautē 5 minūtes.
- Lielos gliemežvākus izvāra, notecina sietā, atdzesē tā, lai var paņemt rokās.
- Ar karoti ņem pildījumu un pilda gliemežvākus, pārkaisa ar rīvētu sieru.
- Pildītus gliemežvākus liek krāsnī, lai izveidojas garoziņa.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!