Žuljēns ar vistas fileju

Žuljēns ar vistas fileju Foto: Žuljēns ar vistas fileju

Sastāvdaļas

  • 200 g balto sēņu
  • 250 g vistas filejas
  • 1 liels sīpols
  • 150-200 g jogurta bez piedevām
  • 100 g liesa siera
  • sāls
  • pipari
  • olīveļļa

Pagatavošana

  1. Vistas fileju izvāra vai iztvaicē, kamēr gatava, atdzesē un sīki sagriež.
  2. Sīpolu sakapā.
  3. Sēnes nomazgā, sīki sagriež, apcep uz pannas, kopā ar sīpolu, kamēr gatavs.
  4. Vistas fileju pievieno apceptajām sēnēm un sīpoliem, samaisa un noņem no uguns.
  5. Ietaukotā veidnē liek vistu ar sēnēm un sīpoliem, virsū liek jogurtu.
  6. Sieru sarīvē uz rupjās rīves, pārkaisa jogurtam.
  7. Žuljēnu cep sakarsētā krāsnī, 15-20 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes