Sastāvdaļas
- 500 g zoss gaļas bez kauliem
- 1 ēdamkaroti auksti spiestas eļļas
- sāls
- malti melnie pipari
- rožu paprika
- 2 sīpoli
- 1/4 l ūdens
- 1 sarkanā saldās paprikas pāksts
- 1 zaļā saldās paprikas pāksts
- 3 - 4 tomāti
- majorāns
Pagatavošana
- Gaļu nomazgājiet un sagriež palielos gabalos.
- Pannā sakarsē eļļu, apcep gaļu un pārkaisa ar sāli, pipariem un paprikas pulveri.
- Pievieno sasmalcinātus sīpolus, vēl mazliet apcep un pielej verdošu ūdeni.
- Pannai uzliek vāku un sautē gaļu 30 minūtes.
- Pieliek sagrieztu papriku, tomātu mīkstumu un garšvielas.
- Sautē apmēram 60 minūtes, līdz gaļa mīksta.
Patīk receptes? Iesaki draugiem. Paldies!