Sastāvdaļas
- 400 g zivs filejas
- 2 tomāti
- 1 sīpols
- 3 ēdamkarotes olīveļļas
- 1/4 glāzes baltvīna
- 1 glāze rīsu
- 1 ķiploka daiviņa
- 1 saišķītis pētersīļu zaļumu
- malti melni pipari
- sāls
Pagatavošana
- Rīsus vāra viegli sālītā ūdenī, līdz tie pusgatavi.
- Sīpolu nomizo, sasmalcina un apcep olīveļļā.
- Pievieno sasmalcinātu vai ķiploku spiednē izspiestu ķiploku, pētersīļu zaļumus, gabaliņos sagrieztus tomātus un sautē.
- Rīsiem nolej ūdeni, pievieno sautētos dārzeņus, pieber sāli un piparus, pielej vīnu.
- Zivi sagriež kubiņos, liek virsū rīsiem un aizvākotā traukā sautē, līdz zivs gatava.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!