Sastāvdaļas
- 500 g jebkuras zivs filejas
- 150 g siera
- 300 g tomātu
- 5 ēdamkarotes tomātu pastas
- 3 ķiploka daiviņas
- zaļumi pēc garšas
- sāls, pipari
Pagatavošana
- Notīrītu zivs fileju sagriež nelielos gabaliņos.
- Tomātus sagriež plānās šķēlītēs.
- Ķiplokus sakapā.
- Sieru rupji sarīvē.
- Zaļumus sakapā.
- Veidnē liek zivs filejas gabaliņus, uzber sāli, piparus, virsū izkārto tomātu šķēlītes, tomātiem virsū liek ķiplokus.
- Uzber atkal sāli, piparus, uzklāj tomātu pastu, uzkaisa sieru.
- Cep 180°C temperatūrā, 35-40 minūtes.
- Gatavu ēdienu pārkaisa ar zaļumiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!