Sastāvdaļas
- mencas vai citas baltās zivs filejas
- 2 olas
- 4 kartupeļi
- 2 ēdamkarotes miltu + milti apviļāšanai
- saulespuķu eļļa
- sāls
Pagatavošana
- Kartupeļus nomizo, sarīvē uz rupjās rīves, nospiež ar rokām, lai notecētu liekais šķidrums.
- Pievieno olas, miltus, sāli un samaisa.
- Zivs filejas apviļā ,no abām pusēm, miltos.
- No abām pusēm, zivs filejām piespiež kartupeļu masu.
- Filejas uzmanīgi liek sakarsētā pannā, saulespuķu eļļā, cep uz vidējas uguns.
- Kad garoziņa no vienas puses apcepusies, apgriež otrādi, samazina uguni un cep, kamēr gatavs.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!