Zivs frikadeles saldā krējuma mērcē

Zivs frikadeles saldā krējuma mērcē Foto: Zivs frikadeles saldā krējuma mērcē

Sastāvdaļas

  • 250 g maltas zivs filejas
  • 1 sīpols
  • 3-4 ēdamkarotes rīvmaizes
  • 300 ml saldā krējuma (30% tauku)
  • 50-100 g rīvēta siera
  • brokoļi pēc garšas
  • sāls pēc garšas
  • malti baltie pipari pēc garšas

Pagatavošana

  1. Maltajai zivs filejai pievieno samaltu vai sakapātu sīpolu,rīvmaizi, sāli, baltos piparus - visu samaisa.
  2. No iegūtās masas izveido frikadeles.
  3. Brokoli sadala nelielās rozetēs.
  4. Frikadeles liek veidnē, cep 200°C temperatūrā, 5 minūtes.
  5. Gatavo mērci - bļodā lej saldo krējumu, pievieno rīvētu sieru, sāli, piparus pēc garšas, samaisa.
  6. Izņem veidni no krāsns, starp frikadelēm liek brokoļus, pārlej ar mērci, turpina cept 180-190°C temperatūrā, 20 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes