Sastāvdaļas
- 600 g zivs filejas
- 10 ķirštomātiņu
- 1 zaļā paprika
- 1 čili pipars
- 1 tējkarote maltas paprikas
- 2 ēdamkarotes miltu
- 2 ēdamkarotes cietes
- sāls
- pipari
- cukurs
- 4 ķiploka daiviņas
- 50 ml sojas mērces
- augu eļļa
- 1 tējkarote sinepju
- 1/2 citrona sula
Pagatavošana
- Zivs fileju sagriež nelielos gabalos.
- Miltus sajauc ar cieti un malto papriku, tajā apviļā zivs gabaliņus, sakarsēta eļļā apgrozot cep dažas minūtes.
- Tomātiņus pārgriež uz pusēm, papriku sagriež strēmelītēs, kopā ar zivs gabaliņiem kārto šķīvjos.
- Pārlaista ar mērci, ko pagatavo sajaucot sojas mērci ar eļļu, sinepēm un plānās šķēlītēs sagrieztām ķiploka daiviņām.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!