Zivs fileja ar sieru

Zivs fileja ar sieru Foto: Zivs fileja ar sieru

Sastāvdaļas

  • 500 - 600 g zivs filejas
  • 50 - 100 g siera
  • 2 tomāti
  • 2 sīpoli
  • 4 ēdamkarotes augu eļļas
  • 2 ēdamkarotes citrona sulas
  • 1 ķiploka daiviņa
  • pētersīļu zaļumi
  • malti melnie pipari
  • sāls

Pagatavošana

  1. Zivs fileju sagriež gabalos, apslaka ar citrona sulu, pārkaisa ar pipariem.
  2. Sīpolus nomizo un sagriež gredzenos, ķiploku sasmalcina vai izspiež caur ķiploku spiedni un kopā ar sīpoliem apcep augu eļļā.
  3. Virsū liek zivi, pārkaisa ar sakapātiem pētersīļiem, pēc tam liek ripiņās sagrieztus tomātus, pārkaisa ar rīvētu sieru un sautē uz nelielas liesmas, līdz zivs gatava.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes