Sastāvdaļas
- 500 - 600 g zivs filejas
- 50 - 100 g siera
- 2 tomāti
- 2 sīpoli
- 4 ēdamkarotes augu eļļas
- 2 ēdamkarotes citrona sulas
- 1 ķiploka daiviņa
- pētersīļu zaļumi
- malti melnie pipari
- sāls
Pagatavošana
- Zivs fileju sagriež gabalos, apslaka ar citrona sulu, pārkaisa ar pipariem.
- Sīpolus nomizo un sagriež gredzenos, ķiploku sasmalcina vai izspiež caur ķiploku spiedni un kopā ar sīpoliem apcep augu eļļā.
- Virsū liek zivi, pārkaisa ar sakapātiem pētersīļiem, pēc tam liek ripiņās sagrieztus tomātus, pārkaisa ar rīvētu sieru un sautē uz nelielas liesmas, līdz zivs gatava.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!