Zivju zupa ar pētersīļiem, kartupeļiem un kukurūzu

Zivju zupa ar pētersīļiem, kartupeļiem un kukurūzu Foto: Zivju zupa ar pētersīļiem, kartupeļiem un kukurūzu

Sastāvdaļas

  • 500 g mencas filejas 
  • 2 lieli pētersīļu saišķīši
  • 1 sīpols
  • 1 saišķītis loku
  • 6 ēdamkarotes olīveļļas 
  • 2 ķiploka daiviņas 
  • 4 kartupeļi
  • 200 g svaigas vai konservētas kukurūzas
  • 100 ml saldā krējuma 33% tauku
  • sāls
  • pipari

Pagatavošana

  1. Pētersīļus nomazgā, nosusina un noplēš lapiņas no kātiņiem.
  2. Ķiplokus sakapā.
  3. Kartupeļus nomizo, sagriež gabaliņos.
  4. Zivs fileju nomazgā un sagriež gabalos.
  5. Sīpolu sīki sagriež.
  6. Pannā uzkarsē olīveļļu, apcep sīpolu, pievieno ķiplokus un kartupeļus, nedaudz apcep.
  7. Apceptos sīpolus, ķiplokus un kartupeļus pārliek katlā, uzlej 1,5 litrus ūdens, uzvāra un turpina vārīt 10 minūtes.
  8. Pētersīļu lapiņas un lokus sakapā, pievieno zupai, kopā ar zivi un kukurūzu.
  9. Pieber sāli, piparus, vāra 10-15 minūtes, pielej saldo krējumu, samaisa - zupa gatava!

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes