Sastāvdaļas
- 750 g zivju filejas
- etiķis
- sāls
- 50 g caurauguša speķa
- 2 ēdamkarotes sinepju
- 4 ēdamkarotes asās tomātu mērces
- margarīns
Pagatavošana
- Zivju fileju sagriež porciju gabalos, apslaka ar etiķi un apkaisa ar sāli.
- Speķi sagriež stienīšos.
- Filejas gabalu vienu pusi pārziež ar sinepēm un aso tomātu mērci, virsū liek speķa stienīšus.
- Sagatavotos filejas gabalus satin veltnīšos, sasprauž ar mārrutku saknīti vai kociņu, veltnīšus saliek ietaukota veidnē citu pie cita, veidni pārsedz ar foliju, liek cepeškrāsnī un cep 30 minūtes.
- Pasniedz ar irdeniem rīsiem un tomātu mērci.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!