Zivju tortiljas ar kolrābja salātiem

Sastāvdaļas

  • 400 g tilapijas vai citas baltās zivs fileja
  • 4 ēdamkarotes miltu
  • 1 tējkarotes sāls
  • 1 tējkarotes fenheļa sēklas
  • 1/2 tējkarotes ķiploku pulveris
  • šķipsna čilli pulveris
  • šķipsna ingvera pulveris
  • šķipsna kardamons
  • eļļa cepšanai
  • 1 vidējs kolrābis
  • 1 baltais redīss
  • svaiga kinza
  • 100 ml paniņas
  • 2 ēdamkarotes baltvīna etiķis
  • 1/2 laima sula
  • 1 tējkarotes graudu sinepes
  • 1 ķiploka daiviņa
  • 1 tējkarotes medus
  • 3 ēdamkarotes rapšu eļļas
  • sāls
  • pipari
  • 200 g konservēta kukurūza
  • 50 g mandeļu skaidiņas
  • 4 pilngraudu tortiljas

Pagatavošana

  1. Bļodā sajauc miltus ar sāli, saberztām fenheļa sēklām, ķiploku pulveri, čili, ingveru un kardamonu.
  2. Zivs filejas nosusina, sagriež garenās strēmelēs, apviļā miltu maisījumā un apcep karstā eļļā no abām pusēm līdz tās kļūst zeltainas.
  3. Kolrābi un redīsu sarīvē. Mandeļu skaidiņas viegli apgrauzdē uz pannas.
  4. Sajauc paniņas ar etiķi, laima sulu sinepēm, sarīvētu ķiploku un medu. Kuļot pamazām iejauc mērcē eļļu. Pēc garšas pievieno sāli un piparus.
  5. Sajauc mērci ar rīvētajiem dārzeņiem un kukurūzu.
  6. Tortiljas uz vidējas uguns apcep 1 min no katras puses, pilda katrā tortiljā salātus, apcepto zivi un cieši aizloka ciet. Pasniedz siltu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes