Zivju plācenīši japāņu gaumē

Zivju plācenīši japāņu gaumē Foto: Zivju plācenīši japāņu gaumē

Sastāvdaļas

  • 500 zivju filejas
  • 1 ēdamkarote kukurūzas miltu
  • sojas mērce
  • 1 tējkarote augu eļļas
  • 3 olas
  • 1 ēdamkarote vīna
  • naža gals cukura
  • sāls, pipari
  • tauki cepšanai
  • krējums pasniegšanai

Pagatavošana

  1. Zivīm izņem asakas un samaļ, sajauc ar kukurūzas miltiem, vienu olas dzeltenumu, augu eļļu, zaļumiem un vīnu.
  2. Atsevišķi saputo olas baltumu ar cukuru un pielej zivju masai.
  3. Veido plāceņus pirksta biezumā un apcep no abām pusēm, līdz rodas gaiši brūna garoziņa.
  4. Pasniedz ar krējumu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes