Zivju kotletes ar zaļajiem zirnīšiem

Zivju kotletes ar zaļajiem zirnīšiem Foto: Zivju kotletes ar zaļajiem zirnīšiem

Sastāvdaļas

  • 700 g baltās zivs filejas
  • 1 ēdamkarote maltu auzu pārslu
  • 1 sīpols
  • 1 ola
  • 1 olas dzeltenums
  • 100 ml vājpiena
  • 200 g saldētu zaļo zirnīšu
  • sāls, pipari pēc garšas

Pagatavošana

  1. Zivs filejai izņem asakas, sagriež mazos gabaliņos.
  2. Maltās auzu pārslas izmērcē pienā.
  3. Zivs fileju samaļ gaļas maļamajā mašīnā, kopā ar auzu pārslām un pusi sīpola.
  4. Masu samaisa ar olu, pieber sāli, piparus.
  5. Atlikušo sīpolu sakapā un apcep.
  6. Zaļos zirnīšus sasmalcina blenderī, kopā ar apcepto sīpolu.
  7. Zaļo zirnīšu masu samaisa ar olas dzeltenumu, sāli, pipariem.
  8. Ar mitrām rokām no zivs filejas masas veido plāceni, vidū liek 1 karoti zaļo zirnīšu masu, veido kotleti.
  9. Kotletes cep sausā pannā, dažas minūtes, kamēr parādās brūngana garoziņa.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes