Sastāvdaļas
- 700 g baltās zivs filejas
- 1 ēdamkarote maltu auzu pārslu
- 1 sīpols
- 1 ola
- 1 olas dzeltenums
- 100 ml vājpiena
- 200 g saldētu zaļo zirnīšu
- sāls, pipari pēc garšas
Pagatavošana
- Zivs filejai izņem asakas, sagriež mazos gabaliņos.
- Maltās auzu pārslas izmērcē pienā.
- Zivs fileju samaļ gaļas maļamajā mašīnā, kopā ar auzu pārslām un pusi sīpola.
- Masu samaisa ar olu, pieber sāli, piparus.
- Atlikušo sīpolu sakapā un apcep.
- Zaļos zirnīšus sasmalcina blenderī, kopā ar apcepto sīpolu.
- Zaļo zirnīšu masu samaisa ar olas dzeltenumu, sāli, pipariem.
- Ar mitrām rokām no zivs filejas masas veido plāceni, vidū liek 1 karoti zaļo zirnīšu masu, veido kotleti.
- Kotletes cep sausā pannā, dažas minūtes, kamēr parādās brūngana garoziņa.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!