Sastāvdaļas
- 2 ēdamkarotes rīvmaizes
- 3 ēdamkarotes augu eļļas
- malti melnie pipari pēc garšas
- sāls pēc garšas
- 1 ēdamkarote sasmalcinātu zaļumu
- 2 sīpoli
- 1 ēdamkarote cukura
- 2 ēdamkarotes miltu
- 1 kg baltās zivs
- 2 olas
Pagatavošana
- Baltās zivs fileju sīki sakapā, samaisa ar olām, miltiem, cukuru, sakapātiem sīpoliem, zaļumiem, sāli, pipariem.
- Visu sakuļ ar rokām, liek ledusskapī uz stundu.
- No masas veido nelielas kotletes, apviļā tās rīvmaizē.
- Kotletes cep verdošā augu eļļā, 7 minūtes no katras puses.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!