Sastāvdaļas
- 500 g zivs filejas
- 1/2 burkāna
- 3-4 šķēles baltmaizes
- 1 ola
- 1/2 paciņas krabju nūjiņu
- sāls
- melnie pipari
Pagatavošana
- Zivs fileju sasmalcina ar blenderi vai gaļas maļamajā mašīnā.
- Pievieno samērcētu baltmaizes mīkstumu.
- Burkānu nomizo, sarīvē uz smalkas rīves.
- Zivs maisījumu sajauc ar burkāniem, olu, sāli un pipariem - kārtīgi samaisa.
- Krabju nūjiņas sagriež gabaliņos.
- Ar mitrām rokām, no zivs masas, veido bumbiņas.
- Katras bumbiņas vidū liek vienu krabju nūjiņu gabaliņu.
- Zivs frikadeles liek verdošā ūdenī.
- Kad ūdens vēlreiz uzvārās, pievieno sāli, samazina uguni, un vāra vēl 15-20 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!