Sastāvdaļas
- vistas krūtiņa
- lauru lapa
- malti melnie pipari
- smaržīgie pipari
- sēnes
- augu eļļa
- sāls
- sīpoli pēc izvēles
- majonēze
- rīvēts siers
- mazās vafeļu tartaletes
Pagatavošana
- Vistas gaļu vāra sālsūdenī, pievieno lauru lapu, maltus melnos piparus, smaržīgos piparus.
- Gatavu vistas gaļu atdzesē, sakapā vai samaļ.
- Sēnes sagriež plānās šķēlītēs, cep augu eļļā, pieber sāli, ja vēlas pievieno sakapātus sīpolus.
- Sēnes samaisa ar vistas gaļu, pielej mazliet vistas buljona, lai pildījums nav sauss, bet arī, lai netek.
- Pildījumu liek gatavās vafeļu tartaletēs, uzklāj majonēzi, uzkaisa rīvētu sieru.
- Cep 180°C temperatūrā, 5-7 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!