Ziedkāpostu biezeņzupa

Sastāvdaļas

  • 400 g kartupeļu
  • 560 g ziedkāpostu
  • 200 ml piena
  • 500 ml ūdens
  • 20 g sviesta
  • sāls pēc garšas

Pagatavošana

  1. Ziedkāpostu ziediņus vara sals ūdeni mīkstus.
  2. Katlā ber nomizotus un sagrieztus kartupeļus, ziedkāpostus, lej ūdeni un pievieno sāli. 
  3. Nosedz ar vāku un vāra līdz viss mīksts (25-30 minūtes).
  4. Visu sablendē vai izberž caur sietiņu.
  5. Masai pievieno sviestu, karstu pienu vai saldo krējumu un samaisa.
  6. Zupu pasniedz karstu ar grauzdiņiem un ziedkāpostu ziediņiem.

Recepti piedāvā: videovirtuve.lv

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes