Zemesriekstu - šokolādes kēkss

Zemesriekstu - šokolādes kēkss Foto: Zemesriekstu - šokolādes kēkss

Sastāvdaļas

  • 1/2 glāze zemesriekstu sviests
  • 300 ml piens (receptē augu)
  • 50 g šokolāde
  • 2 glāzes Smalkais muslis
  • 1 tējkarote cepamā pulvera
  • saldinātājs pēc izvēles
  • šķipsniņa sāls

Pagatavošana

  1. Rupji sagriež šokolādi.
  2. Bļodā samaisa visas sausās sastāvdaļas, iemaisa pienu, šokolādi (mazliet atstāj virsai) un riekstu sviestu.
  3. Mīklu ielej maizes formiņā, pārkaisa ar šokolādi un liek cepties iepriekš uzkarsētā krāsnī 180°C/50min. Ļauj atdzist un tikai tad ņem ārā no formiņas. Sadala un bauda.

Recepte un foto: SMALKAIS MUSLIS

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes