Sastāvdaļas
Formai ar noņemamām malām 20 cm diametrā:
- 2 glāzes Nesquik šokolādes ātro brokastu graudiņu
- 1,5 glāze zemeņu
- 250 g maskarpones siera
- 2 tējkarotes sviesta
- 300 g jogurta (vēlams – zemeņu)
- 5 ēdamkarotes cukura vai pūdercukura
- 2 tējkarotes želatīna
- 1/3 glāzes piena
Rotāšanai:
- zemenes vai citas ogas, augļi
- 1 paciņa želatīna
Pagatavošana
- Želatīnu izmērcē pienā, kamēr uzbriest. Nesquik sajauc ar izkausētu sviestu un divām karotēm pūdercukura.
- Liek ar cepamo papīru izklātas formas apakšā.
- Virsū kārto zemenes.
- Mikserī sakuļ maskarpones sieru, jogurtu un 2 ēdamkarotes cukura, kamēr veidojas viendabīga masa.
- Želatīnu izkausē un pievieno siera masai. Kārtīgi izmaisa un lej formā pāri zemenēm.
- Liek ledusskapī uz aptuveni trīs stundām.
- Virsū kārto zemenes vai citas ogas un pārlej ar tortei paredzētu želatīnu, kas no parastā atšķiras ar ātru sastingšanu.
- Pirms tam tortes želatīnu sagatavo saskaņā ar norādījumiem uz iepakojuma.
- Noņem formas malas un liek torti galdā!
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!