Sastāvdaļas
- 100 g Maskarpones siera
- 1 ola
- 25 g cukura
- cepumi
- 100 ml kafijas
- zemeņu liķieris
- 100 g zemeņu
- kakao pulveris
Pagatavošana
- Olas dzeltenumu sakuļ ar cukuru, kamēr masa kļūst balta, samaisa ar Maskarpones sieru.
- Olas baltumu sakuļ atsevišķi un uzmanīgi iecilā siera masā.
- Kafiju samaisa ar liķieri, ātri maisījumā pamērcē cepumus.
- Cepumus liek veidnē, virsū liek 1/2 siera masas, tad sagrieztas zemenes.
- Atkal liek cepumu kārtu, tad siera masu.
- Tiramisū liek ledusskapī uz nakti, tad uzkaisa kakao pulveri, rotā ar zemenēm.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!