Zemenes ar putukrējumu

Zemenes ar putukrējumu Foto: Zemenes ar putukrējumu

Sastāvdaļas

  • 700 g zemeņu
  • 1 glāze putukrējuma
  • 1/2 glāzes pūdercukura
  • vanilīns

Pagatavošana

  1. Notīrītas zemenes uz sieta uzmanīgi noskalo ar aukstu vārītu ūdeni, saliek saldā ēdiena trauciņos.
  2. Atsevišķi pasniedz putukrējumu, kas saputots ar pūdercukuru un vanilīnu.
  3. Zemenes ar putukrējumu var pasniegt arī šādi: saputotu putukrējumu liek porciju trauciņos, virsu liek uz pusēm pārgrieztas zemenes. Tāpat var arī pasniegt meža zemenes un avenes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes