Zaļo zirnīšu biezzupa ar garnelēm

Zaļo zirnīšu biezzupa ar garnelēm Foto: Zaļo zirnīšu biezzupa ar garnelēm

Sastāvdaļas

  • 800 g saldētu zaļo zirnīšu
  • bazilika zariņš
  • 2-3 ķiploka daiviņas
  • sāls
  • pipari
  • olīveļļa
  • vistas buljons
  • 500 g garneļu
  • rīvmaize
  • pētersīļi

Pagatavošana

  1. Katlā lej olīveļļu, cep tajā veselus, notīrītus ķiplokus.
  2. Pievieno bazilika zariņu, ķiplokus izņem, pievieno zaļos zirnīšus.  
  3. Uzlej buljonu, lai tas pilnībā pārklāj zaļos zirnīšus, uzliek vāku, samazina uguni, vāra 20 minūtes. 
  4. Pievieno sāli, piparus pēc garšas.
  5. Garneles notīra, liek veidnē.
  6. Pētersīļus sakapā, samaisa ar olīveļļu, sāli un pipariem.
  7. Garnelēm uzlej olīveļļas maisījumu, uzkaisa rīvmaizi, grilē 5-7 minūtes.
  8. Zupu sablenderē, pasniedz ar karstām garnelēm.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes