Sastāvdaļas
- 400 g zaļo pākšu pupiņu
- 4 olas
- 1-2 ķiploka daiviņas
- 1 ēdamkarote sviesta
- majonēze pēc garšas
Pagatavošana
- Olas cieti izvāra.
- Zaļās pākšu pupiņas sagriež, liek verdošā ūdenī, vāra 5-10 minūtes.
- Gatavas pupiņas noskalo tekošā, aukstā ūdenī.
- Pannā sakarsē sviestu, uz vidējas uguns, maisot, cep zaļās pupiņas, 5 minūtes.
- Ceptās pupiņas liek salātu traukā, virsū saspiež ķiplokus ķiploku spiedē.
- Olām noņem čaumalu, sagriež, liek salātu traukā pie pupiņām.
- Pieber sāli pēc garšas, pievieno majonēzi - samaisa.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!