Sastāvdaļas
- 400 g zaļo pākšu pupiņu
- 4 olas
- 1-2 ķiploka daiviņas
- 1 ēdamkarote sviesta
- majonēze pēc garšas
Pagatavošana
- Olas izvāra un uzlej aukstu ūdeni.
- Zaļās pākšu pupiņas sagriež un vāra sālsūdenī 5-10 minūtes.
- Gatavas zaļās pupiņas noskalo aukstā ūdenī un notecina.
- Pannā sakarsē sviestu, uz vidējas uguns, maisot,apcep pupiņas, 5 minūtes.
- Apceptās pupiņas liek bļodā, uzkaisa ķiploku spiedē saspiestas ķiploka daiviņas.
- Vārītām olām noņem čaumalu, sagriež, pievieno pupiņām.
- Salātiem uzber sāli pēc garšas, pārlej majonēzi un samaisa.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!