Zaķu ragu

Zaķu ragu Foto: Zaķu ragu

Sastāvdaļas

  • 400 g zaķa gaļas ar kauliem (kakls, vēdera gabali, priekškājas sirds un aknas)
  • 2 ēdamkarotes auksti spiestas augu eļļas
  • 1/2 sīpola
  • sāls
  • 1 krustnagliņa
  • 1 lauru lapa
  • malti melnie pipari
  • 2 ēdamkarotes etiķa
  • 3/8 l ūdens
  • 1 ēdamkarote pārtikas cietes
  • 1 glāze sarkanvīna

Pagatavošana

  1. Gaļu nomazgā, sadala gabalos un apcep eļļā.
  2. Pieliek sasmalcinātu sīpolu, sāli, pārējās garšvielas un pielej etiķi.
  3. Pielej 1/4 l verdoša ūdens, traukam cieši uzliek vāku un uz lēnas uguns sautē 60 minūtes.
  4. Īsi pirms sautēšanas beigām aknas izņem, sagriež gabaliņos un atliek atpakaļ mērcē.
  5. Mērci iebiezina ar ūdenī izšķīdinātu cieti.
  6. Pielej sarkanvīnu un, ja nepieciešams, pieliek vel sāli un piparus.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes