Sastāvdaļas
- 1/2 zaķa
- 1 kg kartupeļu
- 300 g tomātu
- 300 g piparu pākšu
- 2 sīpoli
- 100 g žāvēta speķa
- 2 ēdamkarotes eļļas
- ķiploks
- 1 glāze skābā krējuma
- paprika
- sāls
Pagatavošana
- Gaļu bez kauliem sagriež kā stroganovam vai gulašam, speķi sagriež sīki, dārzeņus - gabaliņos.
- Ar eļļu ietaukotā veidnē liek kārtām dārzeņus un gaļu, pa starpām liekot garšvielas.
- Pārlej ar krējumu, trauku aizvāko un cepeškrāsnī sautē 60 minūtes.
- Tad vāku noņem un cepšanu turpina, lai sautējums apbrūninātos.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!