Sastāvdaļas
- 2 PF "Ķekava" cāļa filejas
- 6 tortiljas
- 150 g Fetaki siera
- 1 garais gurķis
- 1 sarkans sīpols
- 300 g frī kartupeļu
- 6 ēdamkarotes labas majonēzes vai krējuma
- 1 ēdamkarote franču sinepju
- 2 ēdamkarotes olīveļļas
- 2 ķiploka daiviņas
- 1/2 tējkarote raudenes
- 1/2 tējk. kaltēta bazilika
- sāls, pipari pēc garšas
Pagatavošana
1. Olīveļļai pievieno sasmalcinātus ķiplokus, raudeni un baziliku, un fileju apmēram uz 1 stundu atstāj marinēties eļļas maisījumā. Pēc tam fileju grilē un griež mazākos gabalos.
2. Pa to laiku cep kartupeļus, gurķi nomazgā un sagriež strēmelēs, sīpolu griež ripās. Majonēzi sajauc ar sinepēm.
3. Uz tortiljas kārto gaļu, gurķus, kartupeļus, sīpolus, sadrupinātu sieru, un visu pārlej ar majonēzes maisījumu. Tortilju satin un uzreiz pasniedz.
Recepte no grāmatas „Cāļa gaļas ēdieni”, izdevniecība whitebook.lv
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!