Sastāvdaļas
- 4 vistu šķiņķīši
- 2 nelieli cukini
- 2 paprikas
- 400 g mazu tomātiņu
- 2 ķiploka daiviņas
- eļļa
- malti melnie pipari
- sāls
Pagatavošana
- Pannā nelielā sakarsēta eļļas daudzumā apgrozot apcep vistu šķiņķīšus no abām pusēm brūnus, pārkaisa sāli, piparus un no pannas noņem.
- kamēr šķiņķīši cepas, cukīni sagriež šķēlēs, paprikas - stienīšos.
- Liek cepampannā, pārslaka nedaudz eļļās, pievieno saberztus vai sakapātus ķiplokus, sāli un piparus, labi sajauc, tad liek krāsni un 200 grādu temperatūrā cep 15 minūtes, vienu reizi apgrozot.
- Tad cukīni un paprikas gabaliņiem virsū liek vistu šķiņķīšus un tomātiņus, cep vel 8-10 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem, sev tuviem cilvekiem.
Paldies!