Vistu krūtiņas kokosriekstos

Vistu krūtiņas kokosriekstos Foto: Vistu krūtiņas kokosriekstos

Sastāvdaļas

  • 3 vistu krūtiņas (bez kauliem un ādas)
  • 2-3 glāzes saldinātu kokosriekstu pārslu
  • 1/2 glāzes kartupeļu cietes
  • 1 tējkarote maltu čili piparu
  • sāls, malti melnie pipari pēc garšas
  • 3 olas
  • sviests cepšanai

Pagatavošana

  1. Bļodā samaisa kartupeļu cieti, čili piparus, maltus melnos piparus, sāli.
  2. Citā bļodā sakuļ olas. 
  3. Trešajā bļodā ber kokosriekstu pārslas. 
  4. Katru vistas gaļas gabalu apviļā kartupeļu cietes maisījumā, tad sakultajās olās, nobeigumā - kokosriekstu pārslās.
  5. Pārliecinieties, lai vistas gaļas gabali būtu bagātīgi pārklāti ar kokosriekstu pārslām.
  6. Cep apviļāto vistas gaļu sakarsētā pannā, sviestā, kamēr parādās zeltaini-brūna garoziņa. 
  7. Cepto vistas gaļu liek uz papīra dvieļa, lai notek liekās taukvielas. 
  8. Pasniedz karstu ar saldu vai asu mērci.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes