Sastāvdaļas
- 500 g vistu krūtiņu
- 4 ēdamkarotes sojas mērces
- 2-3 ēdamkarotes medus
- mazliet augu eļļas
- 3-4 ķiploku daiviņas
- malti melnie pipari
- karijs
- malts ingvers
Pagatavošana
- Vistu krūtiņas kārtīgi nomazgā, sagriež porciju gabalos.
- Uzber sāli, piparus, ingveru un kariju.
- Ķiplokus saspiež ķiploku spiedē, pievieno vistas gaļai.
- Visu samaisa, atstāj marinēties uz 1 stundu, ja vēlas, var pievienot sezama sēkliņas.
- Pannā uzkarsē augu eļļu, pievieno medu.
- Pagaida, kamēr medus izkūst, uzmanīgi samaisa ar eļļu.
- Gaļu liek pannā, cep uz lēnas uguns, kamēr parādās zeltaina garoziņa no abām pusēm.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!