Sastāvdaļas
- 1 vista
- 3 ēdamkarotes augu eļļas
- 1 ēdamkarote tomātu biezeņa
- saišķītis pētersīļu
- saišķītis selerijas lapiņu
- 1 glāze sīku nūdeļu
- 1 ēdamkarote sviesta
- 1 citrons
- 1 ķiploka daiviņa
- 1,5 l verdoša ūdens
- pipari
- sāls
Pagatavošana
- Vistu sagriež gabaliņos, apsāla, apkaisa ar pipariem, pārlej ar augu eļļu un 5 minūtes marinē.
- Pievieno tomātu biezeni, sasmalcinātus ķiplokus, sīki sagrieztu pētersīļu un seleriju lapiņas.
- Samaisa, pārlej ar ūdeni un sautē, kamēr gatavs.
- Pielej verdošu ūdeni, uzvāra, pieber nūdeles, pieliek sāli un piparus.
- Vāra 10 minūtes, pieliek sviestu un citrona sulu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!