Vistas zupa itāļu gaumē

Vistas zupa itāļu gaumē Foto: Vistas zupa itāļu gaumē

Sastāvdaļas

  • 1,5 l vistas buljona
  • 220 g vistas (vārīta, atdalīti kauli un āda)
  • 3 olas
  • zaļumi (kindza, pētersīļi)
  • 1 sīpols
  • 1 burkāns
  • 1 ēdamkarote miltu (nav obligāti)
  • 5 ēdamkarotes augu eļļas
  • 1 šķipsniņa sāls
  • 1 lauru lapa
  • melni pipari
  • 3 baltas sēnes

Pagatavošana

  1. Vispirms nomazgā visus dārzeņus. Burkānus var sagriezt interesantās figūrās, ja ir izdoma, vai vienkārši kubiņos.
  2. Smalki sagriež sīpolu un sēnes.
  3. Uzkarsē pannu, ielej eļļu un uz vidējas uguns apcep sīpolu, kamēr tas kļūst mīksts. Pievieno piparus un burkānus.
  4. Pēc tam pievieno sēnes, sāli un miltus. Visu kārtīgi samaisa.
  5. Uzvāra buljonu un tajā liek dārzeņus no pannas.
  6. Traukā sakuļ olas, pievieno zaļumus.
  7. Pannā uzkarsē eļļu un lej olu masu. Cep to no abām pusēm, pēc tam sagriež strēmelēs.
  8. Buljonā liek arī lauru lapu, vistas gaļu un olu strēmeles. Vāra 15 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes