Sastāvdaļas
- 6 - 8 vistas spārniņi
- 200 g konservētu zirnīšu
- 1 bundža konservētu tomātu gabaliņos
- paprikas pulveris
- 2 dažādu krāsas paprikas
- 1 puravs
- 3 ķiploka daiviņas
- sāls
- pipari
- pētersīļi
- eļļa
Pagatavošana
- Spārniņus pārkaisa ar sāli, pipariem un paprikas pulveri, sakarsētā eļļa uz nelielas uguns apgrozot apcep.
- Abas paprikas sagriež gabaliņos, dažas minūtes apcep eļļa, pieber sagrieztu puravu un arī to apcep.
- Tad pievieno sasmalcinātus ķiplokus, konservētus tomātus, nokāš un pieber zirnīšus, uzvāra un vēl nedaudz pakarsē.
- Pēc garšas liek klāt sāli un piparus, pievieno izceptos spārniņus.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!