Sastāvdaļas
- 500 g vistas stilbiņu
- 300 g mednieku desiņu
- 500 g kāpostu
- 2 burkāni
- 1 glāze rīsu
- 1 sīpols
- 2 ķiploka daiviņas
- 2 glāzes vistas buljona
- malti melnie pipari
Pagatavošana
- Kāpostus rupji sašķērē, desu sagriež gabalos.
- Burkānus sagriež ripiņās, sīpolu sasmalcina, ķiploku izspiež caur ķiploku spiedi.
- Sakarsēta pannā apcep vistas stilbiņus.
- Sautējamā katliņā liek visas sastāvdaļas un sautē uz lēnas uguns.
- Bļodiņā sajauc buljonu un piparus, pārlej gaļai un dārzeņiem, rūpīgi samaisa.
- Sautē uz lēnas uguns aptuveni vienu stundu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!