Sastāvdaļas
- 300 g vārītas vistas filejas
- 50 g miltu
- 2 olas
- 150 g piena
- 50 g cieta siera (ar zemu tauku procentu)
- 1/2 tējkarotes cepamā pulvera
- garšvielas (melnie pipari, karijs)
- sāls pēc garšas
Pagatavošana
- Vistas fileju sagriež mazos gabaliņos.
- Sakuļ olas ar sāli un pienu, pievieno miltus,cepamo pulveri, garšvielas - sakuļ miklu.
- Sieru sarīvē uz rupjas rīves.
- Mīklai pievieno vistas gaļas gabaliņus, sieru - samaisa.
- Mīklu lej ietaukotā veidnē.
- Krāsni uzkarsē līdz 200 °C temperatūrai.
- Cep pīrāgu 35-40 minūtes, kamēr tam parādās zeltaina garoziņa.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!