Sastāvdaļas
- 1 vistas krūtiņa
- siers
- garšvielas, sāls pēc garšas
- 1 ola
- milti
- malts čili pipars pēc garšas
Panēšanai:
- rīvmaizes + cukura maisījums attiecībā 4:1
Pagatavošana
- Vistas krūtiņu liek uz pārtikas plēves, izdauza ar gaļas āmuriņu.
- Gaļai uzber sāli, uzkaisa garšvielas.
- Sieru ietin gaļā.
- Gatavo vidēji biezu mīklu no olas, miltiem, malta čili pipara.
- Gaļas veltnīšus mērcē mīklā, panē rīvmaizes-cukura maisījumā.
- Panēto gaļu apcep sakarsētā pannā, no visām pusēm.
- Apceptajai gaļai uzlej mazliet ūdens un sautē 15 minūtes, pannai uzliekot vāku.
- Sautējot gaļu, var pievienot sagrieztus tomātus, bez mizas, zaļumus - tie uzsūc sevī saldumu un asumu, kā arī dod papildus aromātu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!